Takvärme i Stockholm

Äger du ett hus är takvärme det perfekta uppvärmningsalternativet. Bygger du nytt eller renoverar på Östermalm, Södermalm eller någon annanstans i Stockholm och behöver hjälp med att planera och räkna på bostadens uppvärmning hjälper vi dig gärna och tar del av dina tankar.

Takvärme är ett effektivt uppvärmningsalternativ som är snålt och ger en god miljö. Kort sagt är det ett naturligt sätt att värma upp en byggnad. Genom att utnyttja takvärme förser du enkelt ditt hem med balanserad uppvärmning som även är energieffektivt, vilket innebär låg energiförbrukning och behaglig komfort.

Takvärme är fördelaktigt ur fler aspekter. Det är bland annat åtkomligt till en låg investeringskostnad och är enkel att installera. Takvärme bidrar också till jämn temperaturfördelning, har inga luftrörelser och ger tyst uppvärmning. Vi har referenser från tidigare arbeten med takvärme i Stockholms innerstad t ex på Södermalm och Östermalm.

ENAB utför installation och service av takväme i Storstockholmsområdet

För oss på ENAB innebär kvalitet dels att tillfredsställa kundens behov och krav, men också deras förväntningar. För att vi ska kunna erbjuda det bästa och senaste inom takvärme går samtliga av företagets anställda fortlöpande på utbildningar som bland annat innefattar miljö, kvalitetskontroll och säkerhet. Detta för att kunna erbjuda dig som kund hög service och kaliber.

Installation av takvärme utförs av egen eminent personal med certifikat inom sina respektive specialistområde. Som resultat av nära samarbeten med olika grossister kan vi utlova snabba och trygga leveranser av material.

Vill du veta mer om takvärme är du välkommen att ta kontakt med oss på ENAB i Stockholm. Vi besvarar eventuella frågor och berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig.