Bredbandsinstallationer, Stockholm

ENAB utför bredbandsinstallationer i Stockholm och bygger nya kompletta fastighetsnätverk. Vanligt är också att vi erbjuder genomför utbyggnader av redan befintliga nätverk.

Numera har systemen en hög prestanda, vilket kräver hög kompetens och exakta installationer för att bästa möjliga kvalitet skall erhållas. Med detta i åtanke utför vi alla bredbandsinstallationer med egen kompetent personal med gedigen branscherfarenhet. Våra installatörer utbildas kontinuerligt så att vi ska kunna erbjuda dig som kund god service och säkerhet.

Nedan kan du läsa några exempel på ENABs arbetsområden:

  • Projekterar samt installerar alla typer av nätverkssystem & fastighetsnät
  • Vi installerar alla typer av datanät, från mindre kontorsnät till kraftfulla fiberoptiska nät
  • Blåsfiber installationer med egen utrustning, blåsning av fiberkabel & microducter
  • Bredbandsinstallationer baserat på koppar eller fiber
  • Säljer och installerar hårdvaror såsom routrar, switchar, accesspunkter etc.
  • Komplettering av elkraft till nätverk, alltifrån enkelt vägguttag till avbrottsfri kraft
  • 15 års ECS-garanti

Vänd er till ENAB vid bredbandsinstallationer i Stockholm

ENAB, El & Nätverksmontage AB, genomför bredbandsinstallationer i alla typer av lokaler. Från kontorsmiljöer till lägenheter och villor. Kvalitet för oss innebär att tillgodose varje kunds unika behov och förväntningar. Vi tar därför stor hänsyn till kundens önskningar och arbetar alltid med dem som riktlinjer i uppdraget. Om du önskar så kan vi också sammanstråla dig med en kommunikationsoperatör.

Skulle du ha frågor och funderingar gällande bredbandsinstallationer får du gärna höra av dig till oss för ytterligare information och assistans. Varmt välkommen till oss på ENAB i Stockholm!