Elektriker i Stockholmsområdet

Äger ni ett hus eller en lägenhet kommer ni med stor sannolikhet att behöva hjälp av en elektriker någon gång. ENAB är en gedigen elfirma som grundades 1990 och har sedan dess varit verksamma som en elektriker i Stockholmsområdet. Bygger ni kanske nytt eller renoverar och behöver hjälp med att räkna och planera för bostadens elektricitet ställer vi gärna upp med rådgivning, samt delar era strategier och tankar.

Som en behörig elektriker med flerårig erfarenhet utför vi diverse typer av elarbeten där vi vänder oss till såväl privatpersoner som större företag och fastighetsägare i Stockholmsområdet. Vi analyserar det aktuella behovet och levererar utifrån det kompletta och driftsatta elanläggningar. Detta gör att vi kan åta oss alla typer av elarbeten, så som nybyggnationer, rotprojekt, elservice, kontorsanpassningar, omdragning av el i lägenheter, stambyten, villor, alla typer av belysningsanläggningar, felsökningar, elbesiktningar med mera.

Vänd er till en professionell elektriker för hjälp med installationer och service

Inom ENAB arbetar välutbildade elektriker med certifikat inom sina respektive specialistområde. Tack vare nära samarbeten med olika grossister säkrar det snabba och trygga leveranser av kvalitativt material.

ENAB är medlem i EiO (Elektriska installatörsorganisationen) och vi arbetar utefter deras miljöplan (Q-miljö) och kvalitetssäkringssystem i vårt arbete. Att ni som kunder nöjda och trygga i vår tjänst är viktigt och högt prioriterat för oss . För att kunna erbjuda det bästa och senaste inom teknik går samtliga av våra elektriker fortlöpande utbildningar som inehåller bl. a. miljö, kvalitetskontroll, nya föreskrifter och elsäkerhet.

Ni är varmt välkomna att höra av er till oss på ENAB när niär i behov av en kunnig elektriker kring Stockholmsområdet.