Enab – installerar smarta fastigheter i Stockholm


Vill du styra all din hemmaelektronik från en och samma enhet? Eller slippa famla runt i mörkret på jakt efter lysknappen?
Enab installerar nya moderna lösningar i dina smarta bostäder. Vi har certifierade elektriker som står redo att hjälpa dig med elen i både ditt hem och på ditt arbete. Med bred kompetens och fokus på hållbara lösningar för framtiden är vi övertygade om att vi är rätt elinstallatör för dig och dina behov. När du låter Enab installera dina elanläggningar kan du lita på att arbetet blir gjort med noggrannhet och beprövade metoder för att slutresultatet ska leva upp till dina krav och förväntningar. Dessutom har vi en förstklassig kundsupport och erbjuder servicepaket för att följa upp våra arbeten. Som kund hos Enab i Stockholm ska du känna dig trygg i att din smarta fastighet är hållbar och du är alltid välkommen att kontakta oss när du behöver svar på frågor eller funderingar. Med lyhördhet och snabba återkopplingar finns vi här när du behöver oss.


Våra smarta installationer


Enab installerar smarta lösningar i ditt hem eller fastighet i Stockholm. Slipp onödigt letande efter olika kontroller och knappar och styr istället alla system från en och samma enhet. Detta medför dels energieffektivitet men också en enklare tillvaro där du kan ägna din tid till produktiva saker utan att behöva oroa dig om du glömt stänga av tv:n eller släcka lamporna. Med automatiska system kan du låta din smarta bostad sköta sig själv och välja din egen profil för belysning och musik anpassat efter dagens behov och önskningar. Vi installerar rörelsedetektorer som läser av var lamporna behöver tändas eller släckas och du kan på så sätt gå runt i ditt hem och slippa leta efter lampknappar i mörkret. Lita på ditt smarta hus och slappna av när du är ute och reser. Du har fortfarande full kontroll på elektroniken och kan få uppdateringar direkt till telefonen när någonting förändras. Vi ger dig möjligheten att kunna stänga av allt i huset med ett enda knapptryck eller slå igång lamporna när du vill att det ska se ut som att någon är hemma. Låt solen försörja ditt elbehov och ladda bilen med hjälp av installerade solceller. När vädret blir ostadigt dras markiserna in och när solen åter tittar fram får du automatiskt tillbaka skuggan i huset. Näst intill all elektronik i ditt hem kan automatiseras  och med hjälp av en enda kontrollenhet kan du styra vad du vill ha påslaget respektive avstängt. Vi installerar även överspänningsskydd som skyddar din elektronik vid t.ex. åskväder. Om du vill ha extra säkerhet i din bostad kan vi installera sensorer i fönsterna och du får då direkt meddelande om någon försöker ta sig in den vägen. Med hjälp av dessa lösningar sparar du elkostnader och energiförbrukning vilket  är föredömligt i ett miljöperspektiv. Vi på Enab i Stockholm hanterar alla elinstallationer för din smarta fastighet och vi följer upp våra arbeten med noggranna besiktningar.

Enab – med bred kompetens för smarta hem


Förutom att installera smarta hem gör vi detaljarbeten som sträcker sig från reparationer i din lägenhet till totala elbesiktningar i stora kontorslokaler. Vi har certifierade elektriker som är specialiserade på olika uppdrag och vi ser till att rätt person är på rätt plats.
Enab fanns med när de första fiberkablarna installerades och vi har sedan dess följt utvecklingen med stor nyfikenhet och strävan mot att leva upp till framtidens krav på snabb digital överföring. Idag installerar vi säkra fibernät med hög kvalitet som gör att du kan ta del av den otroliga kapacitet som dessa digitala motorvägar innebär.
Ett annat vanligt uppdrag i Stockholms äldre bostäder är byten av elcentraler vilket är att rekommendera när den gamla sviktar eftersom den kan utgöra risk för allvarliga skador i ditt hem eller din fastighet. Våra nya elcentraler är utrustade med jordfelsbrytare samt automatsäkringar och med dessa kan du känna dig trygg och säker.

Smarta fastigheter & smarta hem Stockholm


AV-tekniken är redan utbredd i Stockholm och underlättar vid möten och konferenser. Vi installerar audiovisuell teknik med smarta lösningar och minimala energikostnader. Du ska kunna använda din smartboard, skärmar och videokonferenssystem utan att behöva oroa dig för att någonting inte ska fungera och vi ser till att våra installationer smälter in i ditt kontorslandskap och konferensrum på ett estetiskt och professionellt sätt, precis som du vill ha det när sitter i möte med nya kunder.
En smart bostad bör innehålla ett takvärmesystem för att undvika igenfrysta avrinningssystem och således fuktskador på fasaden. Våra värmekablar är kopplade till en kontrollenhet som i sin tur är kopplad till givare som känner av temperatur och fuktnivåer. Vi rekommenderar att du låter oss installera dessa kontrollsystem eftersom de kraftigt sänker energiförbrukningen då värmekablarna endast aktiveras när de verkligen behövs.
För att du ska känna dig säker på att ingen bryter sig in i din bostad eller fastighet utför vi installationer av larm, kameraövervakning och passersystem. Med smarta installationer kan du styra dessa från din kontrollenhet och ha full uppsikt över din fastighet även när du är bortrest. Svagströmsinstallationerna görs av erfarna och certifierade elektriker som genom kontinuerlig dialog med våra kunder säkrar hem och fastigheter i Stockholm.

Enab installerar och kvalitetssäkrar

Efter lång erfarenhet och med hjälp av kvalitetssäkrande verktyg har Enab blivit ett föredöme i branschen. Vi är medlemmar i organisationen EiO som säkerställer att installationerna görs med högsta kvalitet och i en säker arbetsmiljö . Bland många andra aktörer i Stockholm erbjuder Enab helhetslösningar och inte bara för smarta bostäder utan också på din arbetsplats. Kunden är alltid vår prioritet och vi släpper inte vårt uppdrag förrän vi har gjort det med högsta kvalitet och enligt kundens krav. I en växande bransch med ökade belastningar på elanläggningar är det viktigt att möta de höjda krav som finns på oss som elinstallatörer och samtidigt ta hänsyn globalt och följa den senaste forskningen inom nya miljövänliga innovationer. Vi lämnar ingenting åt slumpen och miljösäkrar ditt hus samtidigt som vi levererar stabila lösningar som är hållbara för framtiden.

Enab och miljön


Enab tar ansvar för att våra leverantörer jobbar miljömedvetet och vi har interna utbildningar i hur vi hanterar vårt avfall samt minimerar utsläppen i våra arbeten, från projektering till slutgiltig installation. Att effektivisera energiförbrukningen och samtidigt möta ökade behov av elförsörjning kräver noggranna installationer med smarta lösningar och därför rekommenderar vi att besiktiga befintliga anläggningar med felsökningar för att optimera ditt hus och din arbetsplats. Vi på Enab har lösningarna för dig och välkomnar till frågor och funderingar för att presentera våra produkter och tjänster i detalj. Tillsammans måste vi ta ansvar för en säker och progressiv utveckling där miljön står i fokus.


Enab tar ansvar för din el

Vårt företag har som vision att inte sluta utveckla vårt arbete och att ständigt göra förbättringsåtgärder. För detta behöver vi vara ödmjuka och ta till oss ny forskning och fortsätta lyssna till våra kunder i öppna dialoger. Vi värnar om framtiden och vi utbildar våra elektriker i Stockholm till att anpassa sig efter olika situationer och arbetsmiljöer och vara lyhörda inför varje enskild kunds behov. För att möta våra egna samt kundens höga krav på kvalitet och service använder vi oss av ett kvalitetssäkrande verktyg vid benämningen EiO-Q. När ytterligare förbättringar finns att hämta är vi snabba på att ta till oss och ompröva våra metoder. Därför kan du som kund känna dig trygg när du vänder dig till oss för att installera din smarta bostad eller genomföra totala besiktningar och elstambyten. Vi lämnar inget åt slumpen och vi tar ansvar för din säkerhet i ditt hem eller på ditt arbete. Våra servicetjänster innebär kontinuerliga besiktningar av ditt smarta hem för att säkerställa att allting är i sin ordning och att framför allt givarna till värmekablarna är fria från smuts eller skador inför vintern.

Kontakta oss på Enab

När du väljer Enab som din elinstallatör får du tillbaka hållbara lösningar som lever upp till kvalitetskraven och som utförs av certifierade elektriker med moderna metoder. Kontakta oss via mejl eller telefon så kan vi berätta mer om våra tjänster inom elinstallationer och smarta lösningar för din fastighet. Vi ser fram emot din förfrågan och att få bidra med säker el hemma hos dig.