Takvärme Stockholm

Äger du ett hus är takvärme det perfekta uppvärmningsalternativet. Bygger du nytt eller renoverar på Östermalm, Södermalm eller någon annanstans i Stockholm och behöver hjälp med att planera och räkna på bostadens uppvärmning hjälper vi dig gärna och tar del av dina tankar.

Takvärme är ett effektivt uppvärmningsalternativ som är snålt och ger en god miljö. Kort sagt är det ett naturligt sätt att värma upp en byggnad. Genom att utnyttja takvärme förser du enkelt ditt hem med balanserad uppvärmning som även är energieffektivt, vilket innebär låg energiförbrukning och behaglig komfort.

Enab i Stockholm – installerar takvärme hos dig

Vi på Enab har utfört elinstallationer i Stockholm under tre decennier och kan idag erbjuda optimala lösningar av alla dess typer. I en bransch under ständig utveckling är Enab ett föredöme och en auktoriserad elinstallatör som du kan lita på. Vi använder oss av kvalitetssäkrande verktyg och följer upp våra arbeten med noggranna felsökningar där ingenting lämnas åt slumpen. Du ska kunna vara trygg i ditt hem eller på din arbetsplats med elanläggningar som lever upp till säkerhetskrav och ökade belastningar och vi har certifierade elektriker för varje specifik åtgärd. Vi utför elbesiktningar, nyinstallationer och reparationer med precision och moderna metoder för att ge dig hållbara lösningar som du kan känna dig nöjd med länge. Enab tar ansvar för din el och vi finns här när du behöver oss.

Enab – reparerar och installerar

Förutom elstambyten och totala besiktningar erbjuder vi smarta installationer i din fastighet. Takvärme är en investering för framtiden då du undviker fuktskador på tak och fasader och således risker för stora renoveringskostnader. Våra moderna värmekabelsystem kopplas till en kontrollenhet med givare som läser av temperatur och fuktnivåer . Detta ger dig en reglerad takvärme där systemet endast slås på när det verkligen behövs. På så sätt sparar du på elförbrukningen liksom miljön.
Våra fibernät installeras efter dina behov och vi säkerställer stabila anslutningar som du kan lita på. Fibertekniken ger dig tillgång till digitala motorvägar med näst intill obegränsad kapacitet och är idag en förutsättning för att ditt företag ska kunna mäta sig på marknaden. Dessutom kopplar vi nätverket till våra videokonferenssystem som en del i AV-tekniken. Du kan med hjälp av denna teknik delta på möten och konferenser globalt och sparar både utsläpp och tid för resande.
Förutom takvärme för att undvika fuktskador bör du se över din elcentral, även så kallat proppskåp. I Stockholm finns många gamla elcentraler och vid haveri kan de allvarligt skada både egendom och personer. Våra elcentraler är utrustade med jordfelsbrytare samt automatsäkringar och säkrar din bostad en lång tid framöver.

Service och återkoppling

Från att du tar kontakt med Enab i Stockholm är du vår prioritet och vi är lyhörda för dina specifika behov för att resultatet ska bli vad förväntar dig. Vi har ett professionellt bemötande och för en konstant dialog genom arbetsprocessen för att involvera våra kunder och inte missa något på vägen. Vi eftersträvar en öppen kommunikation och följer upp våra arbeten som en del i vår förbättringsplan. Inför vintern är det viktigt att din takvärme och dess givare är rena från smuts för att fungera optimalt. Därför erbjuder vi serviceavtal där vi årligen besiktigar våra installationer och ser till att din fastighet står säker även i kallare klimat.

Hos Enab ska du som kund känna dig omhändertagen och säker på att du har valt rätt elinstallatör. Vårt mål är att skapa långsiktiga kundrelationer där vi blir ett självklart val av företag när du behöver hjälp i framtiden. Hör av dig till oss i Stockholm så får du veta mer om våra specifika tjänster eller anlita oss redan idag så är vi plats inom kort. Enab finns här för att ta ansvar för din el!

Takvärme är fördelaktigt ur fler aspekter. Det är bland annat åtkomligt till en låg investeringskostnad och är enkel att installera. Takvärme bidrar också till jämn temperaturfördelning, har inga luftrörelser och ger tyst uppvärmning. Vi har referenser från tidigare arbeten med takvärme i Stockholms innerstad t ex på Södermalm och Östermalm.

ENAB utför installation och service av takväme i Storstockholmsområdet

För oss på ENAB innebär kvalitet dels att tillfredsställa kundens behov och krav, men också deras förväntningar. För att vi ska kunna erbjuda det bästa och senaste inom takvärme går samtliga av företagets anställda fortlöpande på utbildningar som bland annat innefattar miljö, kvalitetskontroll och säkerhet. Detta för att kunna erbjuda dig som kund hög service och kaliber.

Installation av takvärme utförs av egen eminent personal med certifikat inom sina respektive specialistområde. Som resultat av nära samarbeten med olika grossister kan vi utlova snabba och trygga leveranser av material.

Vill du veta mer om takvärme är du välkommen att ta kontakt med oss på ENAB i Stockholm. Vi besvarar eventuella frågor och berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig.