Byta elcentral

Idag är man beroende av god elförsörjning, samtidigt som olika elproblem vålla till såväl personskador som egendomsskador. Livslängden på en elcentral varierar och byts vanligtvis ut efter 30-50 år. Detta för att kunna uppfylla dagens krav på elsäkerhet. Vid utbyte av stigaren rekommenderas även att byta elcentralen till en modernare modell som är mer säker och är utrustad med automatsäkringar, jordfelsbrytare samt reservplatser.

Skicka gärna en offertförfrågan och berätta mer, så återkopplar vi så snart vi kan angående ditt uppdrag! Då för vi en övergripande diskussion och gör en eventuell bokning av ett möte angående kommande uppgradering.

Vi hjälper dig att byta ut din elcentral

ENAB är en elfirma i Stockholm med långt erfarenhet av projektering vid olika elinstallationer och reparationer. Varje installation och montage utförs av företagets rutinerade elinstallatörer med certifikat inom sina respektive specialistområde.

Byt till en ny elcentral för din säkerhet och ökad bekvämlighets. När din elcentral byts ut får du en säkrare elanläggning med jordfelsbrytare som kommer att rädda många liv. Vi hjälper till med både leverans och montering av den nya elcentralen. Tack vare nära kontakt och samarbete med olika grossister borgar det för snabba leveranser av kvalitativt material.

Vid eventuella frågor angående hur vi kan hjälpa dig med att byta elcentral är du välkommen kontakta oss på ENAB i Stockholm för ytterligare information och assistans.