Enab installerar laddstationer för elbilar i Stockholm


Du som bor i Stockholm och behöver hjälp med dina elarbeten, hör av dig till oss på Enab om du vill vara säker på att arbetet utförs med precision och med hållbara lösningar. Enab installerar elektronik av alla dess typer. Arbeten som förekommer allt oftare är laddning av elbil i Stockholm. Vi har certifierade elektriker som med noggrannhet och kvalitet säkrar dina elanläggningar, laddstolpar och andra elanläggningar både på din arbetsplats och hemma i bostaden. Efter lång erfarenhet i branschen har vi utvecklat ett arbetssätt som vi litar på och vi lämnar ingenting åt slumpen.


KONTAKTA OSS Referenser våra kunder


Vi utför totala elbesiktningar, nyinstallationer och reparationer och vi anpassar oss efter kundernas behov och förväntningar med lyhördhet och ett öppet bemötande. När din elbil står parkerad för laddning eller när solstrålarna träffar ditt hustak kan vi erbjuda optimala installationer av solceller och laddstationer. För att leva upp till våra höga krav på kvalitet använder vi oss av uppföljningsprogram och olika kvalitetssäkrande verktyg och vi uppdaterar oss ständigt på det senaste från forskningen för att följa med i utvecklingen. Vi är medlemmar i organisationen EiO och arbetar med deras olika verktyg för förbättra arbetsmiljön och utveckla verksamheten åt rätt håll. Du som kund är vår prioritet och vi arbetar med snabba återkopplingar och uppföljningar av våra installationer för att du ska känna dig trygg efter att ha anlitat Enab som din elinstallatör. I Stockholm är det allt fler som kör elbilar och vi har skickliga elektriker för installation av stationer så att du kan lämna din bil för laddning både hemma och på arbetet. Anlita Enab i Stockholm för optimala lösningar som kan sänka din energiförbrukning och göra din fastighet hållbar för framtiden.

Installationer för laddning av elbil i Stockholm


Från att de första fibernätverken installerades i Stockholm har Enab funnits med som installatör av dessa digitala motorvägar med nästintill obegränsad kapacitet. Utvecklingen har skett i rasande takt och den digitala kommunikationen är idag en förutsättning för att vara konkurrenskraftig och inte halka efter, både privat och professionellt. Vi installerar och ansluter fibernätverket för dina behov och gör detta med största noggrannhet för att minimera anslutningsproblemen.

Komplett utbud av tjänster

AV-tekniken underlättar vid möten och konferenser och ger ditt företag i Stockholm en modern profil med smarta lösningar. LCD-skärmar, videokonferensteknik och smartboards är exempel på den audiovisuella tekniken och vi installerar så att allting fungerar problemfritt och smälter in snyggt i omgivningen, precis som du önskar.
Låt oss installera laddstationer på parkeringen utanför din arbetsplats för att erbjuda anställda liksom kunder en plats att lämna sin elbil på laddning på under tiden på kontoret. Att erbjuda fler platser för laddning är uppmuntrande och ger ditt företag ett intryck av ansvarstagande. Vi vill att fler kör elbil och därför har vi specialiserat oss på dessa installationer i hela Stockholm.

För din säkerhets skull installerar vi larm och passersystem i olika fastigheter. Vi kan koppla allting till en och samma kontrollenhet för att du smidigt ska kunna veta om oinbjudna gäster försöker ta sig in. Detta ger dig trygghet när du inte är på plats och leder till snabbare insatser vid behov. Vi installerar även kameraövervakningssystem för att kunna identifiera individer vid brottsmisstankar.
Hemma i villan rekommenderar vi våra värmekabelsystem som per automatik slås på när temperaturen sjunker. På vintern finns det risk att avrinningssystemen fryser igen vilket kan leda till att fukt tränger in och skadar fasader och tak. Kostnaderna är stora och täcks ofta inte av försäkringsbolagen. Med våra installerade värmekablar kan du undvika fuktskadorna utan att du behöver oroa dig för höga elräkningar tack vare våra kontrollenheter som styr systemet efter behov.
Enab utför elstambyten och totala elbesiktningar i Stockholm och har certifierade elektriker med specialisering inom varje arbetsområde. En gammal elcentral utgör en risk för skador på egendom och vi rekommenderar en besiktning och eventuellt byte om du känner dig det minsta osäker på dess kvalitet.

Enab – för miljön


Lämna din elbil för laddning från solceller på taket och låt oss installera smarta lösningar i ditt hem där elektroniken automatiskt slås av när den inte används. Enab kan göra ditt hem miljövänligt och hållbart med minskad energiförbrukning och effektiva installationer. Vi felsöker dina befintliga anläggningar och byter ut din gamla elcentral mot nya moderna med jordfelsbrytare och automatsäkringar. Vi installerar automatiserade värmesystem som läser av temperatur och fuktnivåer för att endast slås på när de verkligen behövs. Enab ställer krav på sina leverantörer liksom sina medarbetare för att minimera utsläpp och förbättra avfallshanteringen. Vi tar ansvar från projektering till slutresultat och följer upp våra arbeten med nogranna felsökningar för att ytterligare kvalitetsäkra våra installationer. Framtidens utmaningar med grönare energi och högre energieffektivitet ställer krav på oss elektriker och vi omprövar ständigt våra metoder för att fortsätta utvecklas åt rätt håll på miljöetiska grunder. Enab tar ansvar för framtiden och tar till sig de senaste teknikerna från forskning på området.

Med kunden i fokus


Från att du anlitar Enab som din installatör i Stockholm ska du bli bemött på ett professionellt och öppet sätt och vi anpassar vårt arbete för att säkerställa att vi lever upp till dina krav och förväntningar. Vi vill vi skapa goda kundrelationer som varar länge och önskar att Enab blir ett självklart val när du väljer installatör i framtiden. Med snabba återkopplingar och uppföljningar sätter vi kunden i fokus och med kvalitetssäkrade metoder kan du vara trygg i att du har valt rätt elinstallatör. Enab tror på en hållbar framtid med innovativa lösningar som bottnar i trygghet och säkerhet. Därför utför vi gärna installation av laddstolpar och laddstationer för elbilar, åt både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor och vi ser fram emot att installera elen hos dig.